Creatieve gerechten in een sfeervolle ambiance.

DINEREN

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is Quakoken@Gelderman vanaf 18:00 uur geopend als restaurant om heerlijk te dineren.

U kunt kiezen voor de heerlijke, ambachtelijke gerechten van de kaart.

Iedere maand presenteren wij een nieuw verrassingsseizoensmenu. Dan kiest u  het aantal gangen dat u wilt eten en vervolgens geniet u van een aantal met passie bereide gerechten, die verrassen qua smaak, opmaak en beleving.

Uw mening stellen wij zeer op prijs! Wat smaakt naar meer? Wat heeft u gemist? Uw feedback gebruiken wij om ons menu  en service te verbeteren of te finetunen.

VOORGERECHTEN

ZON, ZEE, ZALMTE  €11,50

Warm gerookte zalm met limoen, zoetzure venkelsalade en een crème van yoghurt-dille
Mooi te combineren met een glas Sauvignon Blanc

WE DOEN HET NOG EENS DUNNETJES OVER €13,00
Dungesneden ossenhaas met een salade van truffelboontjes en truffelcrème, knapperige aardappelkaantjes en Parmezaanschotsen
Mooi te combineren met een glas Gamay Noir

DUCK INGEMAAKT €12,00
Terrine van gekonfijte eendenpoot en eendenlever met salade van paddenstoelen en siroop van beerenauslese-cranberry
Mooi te combineren met een glas Sémillon moelleux         

KLEINE CROQUETTE KATINKA’S € 9,75
Huisgemaakte croquetjes van bospaddenstoelen en Parmezaan, truffelboontjessalade en rode uienmayonaise
Mooi te combineren met een glas Gamay Noir

SMAAK(B)OESTER per stuk € 3,00
Fine de Clair Oester
– Naturel
– Bosvruchten-sjalotten vinaigrette
– Gegratineerd met Parmezaan
Mooi te combineren met een glas Cava

TUSSENGERECHTEN

GAMBAH WAT LEKKER €13,50
Nobashi gamba’s met tagliatelle nero, Provinciaalse tomatencoulis en een grove pesto-notentapenade
Mooi te combineren met een glas Verdicchio         

OSS UIT HET OOSTEN €11,50
Boterzachte lichtgeschroeide ossenhaastranches op Oosterse wijze bereid met aardappel-knoflookmousseline
Mooi te combineren met een glas Grenache/Cinsault/Syrah/Carignan

SELDERIE SELDERA V € 7,50
Soep van knolselderij met kervelolie, geroosterde cashewnoten en een huisgemaakt notenbroodje       

MET DE GEBAKKEN APPELTJES ZITTEN €15,50
Gebakken eendenlever met Calvados appeltjes en rode Port-vanillejus
Mooi te combineren met een glas Sémillon moelleux

HOOFDGERECHTEN

EILIG BOTJE €19,50
Heilbotfilet oversmolten met een terrine van Lardo di colonnata en Parmaham met tagliatelle en romige kalfsjus.
Mooi te combineren met een glas Chenin Blanc

TOUCHY TONIJN €23,50
Lichtgeraakte tonijn met een siroop van zoute soja-sesam, gewokte peultjes en een koekje van sesam
Mooi te combineren met een glas Grenache/Marsanne 

PICCANT PROVINCIAALTJEV €17,50
Piccata van courgette en Parmezaan met een risotto van venkel en Provinciaalse tomatencoulis.
Mooi te combineren met een glas Verdicchio of Pinot noir                 

UITSTOVER €21,50
Geroosterde zacht gegaarde Angus brisket met romige schorseneren en schuimige saus van eekhoorntjesbrood.
Mooi te combineren met een glas Grenache/Syrah/Mourvèdre    

GEKWETTER EN GEKWATER €23,50
Kwartel op 2 manieren bereid met een crunchy kruim van hazelnoot en spekjes en een jus van Kardemom
Mooi te combineren met een glas Grenache/Cinsault/Syrah/Carignan

LUST VOOR HET OOG €22,75
Gegrilde kalfsrib-Eye met een crème van knolselderij en een jus van Cognac
Mooi te combineren met een glas Tempranillo/Garnacha

TOUR DE FRANCE €28,50
Tournedos klassiek bereid met luchtige bearnaisesaus en dikke ‘pomme pond neuf’ frieten
Mooi te combineren met een glas Grenache/Syrah/Mourvèdre

BIJGERECHTEN

VOORTRUFFELIJKE FRIET €3,50
Robuuste frieten met huisgemaakte truffelmayonaise

SLA ME NIET OVER €2,50
Frisgroene side salad met een vinaigrette van het seizoen

DESSERTS

TOFFÉ PEER €7,00
Tarte tatin van Doyenne du Comice peren met toffee-kaneellijs en gruis van wijnballen
Mooi te combineren met een glas door ons aanbevolen Sémillon moelleux

DRIE MAAL DRIE IS.. €8,50
Crème brûlée, parfait en bonbon van vanille-elderflower
Crème brûlée, parfait en bonbon van laurier
Crème brûlée, parfait en bonbon van pompelmoes
Mooi te combineren met een glas door ons aanbevolen Verduzzio Friulano

MON CHERI-SE €8,00
Taartje van Amarenakersen en monchou met een bodem van bastogne-hazelnoot en witte chocolade schotsen
Mooi te combineren met een glas door ons aanbevolen Moscato d’Asti

IK LAAT ME DE KAAS NIET VAN M’N WAGEN ETEN €11,50
Selectie van de heerlijkste kazen met perfecte kaasbegeleiders live geserveerd vanaf onze kaaswagen
Mooi te combineren met een glas door ons aanbevolen Port

KOFFIE-DIK €7,50
‘Afterdinner’ koffie met huisgemaakte friandises en een mini brulee
Mooi te combineren met een glas door ons aanbevolen Verduzzio Friulano

CHEF'S TABLE

Laat u door ons team volledig verrassen* QuaSmaak, -Beleving en -Opmaak!

3-gangen   €35,00
4-gangen   €44,50
5- gangen  €53,25
6- gangen  €61,25
7- gangen  €69,00
8- gangen  €76,50

*Vanzelfsprekend kunnen wij, ondanks het een verrassingsmenu betreft, rekening houden met eventuele allergieën/dieetwensen en/of u kunt aangeven of u iets (liever) niet eet.


V = Betreft een vegetarisch gerecht    |    
Allergieën graag vooraf melden

Wij horen graag wat u vond van uw bezoek aan QuaKoken!

Klik op de button hieronder om een recensie achter te laten of om feedback te geven over hoe het volgens u nog beter zou kunnen!

CONTACT

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of direct reserveren? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.