KOOKWORKSHOP-TITEL

Samen koken. Dat is genieten, bereiden, proeven, drinken en proosten. Onder deskundige begeleiding van onze chef-kok volgt u samen een kookworkshop en gaat u daarna gezellig met z’n allen aan tafel. De QuaKoken kookworkshops zijn ideaal voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies en bedrijfsuitjes. Teambuilding gegarandeerd.

HOE ZIET DE WORKSHOP ER UIT?
Wij ontvangen u met een glas bubbels, geven een korte uitleg over het menu dat u gaat bereiden en vervolgens gaat u in teams aan de slag. Ieder team bereidt een onderdeel van het menu. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel en serveert u met uw team uw eigen menu uit. Uiteraard is er tussendoor tijd voor een bijpassend wijntje, om bij te kletsen of om bij de andere teams te ‘spieken’. Eenmaal aan tafel geniet u samen van alle culinaire hoogstandjes.

KOOKWORKSHOPS OP MAAT
Naast onze gebruikelijke kookworkshop verzorgen wij ook kookworkshops op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Voorbeelden van deze workshops zijn de tapasworkshop, de combinatieworkshop of de er-op-uitworkshop. Intensievere coaching tijdens de bereiding van het eten? Dan zijn onze kooklessen iets voor u. U leert op nieuwe manieren kijken, proeven en creatief koken door een reeks aan zorgvuldig opgebouwde kooklessen.

Of u nou kiest voor een workshop of de kookles, lekker eten staat altijd centraal. Neem contact met ons op voor meer informatie en de beschikbaarheid.

WAARUIT BESTAAT DE BASISWORKSHOP?

  • 2 Amuses en broodplankje met sauzen
  • Verrassingsmaandmenu van 4 gangen
  • Bijpassend wijnarrangement (1 glas per gang)
  • Vrij gebruik van wijn, bier en fris tijdens het arrangement
  • Op basis van nacalculatie: dranken buiten arrangement, naborrelen na  of koffie/thee na afloop van het dessert

Duur: 3,5 tot 4 uur

WAT IS HET TARIEF?

Bij 10 tot 20 personen is het tarief € 75,- p.p.* Bij minder dan 10 personen is het starttarief € 750,-. Ons tarief voor een kookworkshop op maat start vanaf € 780,-. Neem contact met ons op voor meer informatie en de beschikbaarheid. Wij staan u graag te woord!

CONTACT

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of direct reserveren? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.