PRIVATEDINING-TITEL

Een heerlijk avondje uit in uw eigen omgeving? Dat kan. Of het nu gaat om een diner voor twee of om een groep die maar nét in uw kamer past, QuaKoken bereidt ook op uw locatie overheerlijke gerechten. En meer dan dat. Geen voorbereiding, geen afwas. U kunt ongedwongen genieten van uw gezelschap en heerlijk eten en drinken. Alles op uw wensen afgestemd. Wij verzorgen uw complete avond.

HOE ZIET ZO’N AVOND ER UIT?
Gemiddeld 1 uur voor aanvang van het arrangement is QuaKoken aanwezig om de tafel in te dekken en overige voorbereidingen te treffen. Dieetwensen? Vanzelfsprekend houden wij daar rekening mee. Eenmaal aan tafel geniet u – na brood en 2 heerlijke amuses vooraf – van een overheerlijk verrassingsmenu, met veel aandacht voor seizoensproducten. Bij iedere gang wordt naar behoefte een bijpassende wijn geserveerd. Na het arrangement kunt u nog heerlijk natafelen. Wij zorgen ervoor dat de ruimte schoon achterblijft.

PRIVATE DINING OP MAAT
Naast ons basisarrangement verzorgen wij ook private dining op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Voorbeelden daarvan zijn het vorkjesdiner met meerdere gangen, de BBQ-special of demonstratiekoken. Al zin in een gezellige avond waarin lekker eten centraal staat?

WAARUIT BESTAAT HET BASISARRANGEMENT?

  • Bestek en borden
  • Plat en bruisend bronwater voortdurend aanwezig
  • Glas prosecco bij aanvang van het diner
  • 2 Amuses en broodplankje met sauzen
  • Verrassingsmaandmenu van 4 gangen
  • Bijpassend wijnarrangement (gem. 1 glas per gang) en glaswerk

Duur: 4 tot 4,5 uur

Op basis van nacalculatie: Wijn buiten het arrangement of koffie/thee na afloop van het dessert, reiskosten buiten straal van 20 km van Oldenzaal, inzet uren personeel buiten de maximale arrangementsduur.

WAT IS HET TARIEF?

Vanaf 10 personen is het tarief € 75,- p.p. Bij minder dan 10 personen is het starttarief € 750,-. Ons tarief voor Private dining op maat start vanaf € 780,-. Neem contact met ons op voor meer informatie en de beschikbaarheid. Wij staan u graag te woord!

CONTACT

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of direct reserveren? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.